Zwarte Cross, Lichtenvoorde (D 10)
2018

Jaaahh, het is weer zover… Wij gaan vandaag weer naar het leukste feest van Nederland, de Zwarte Cross!!

Met 3 volle busjes vertrekken wij rond half 10 richting Lichtenvoorde. Het is stralend mooi weer dus dat beloofd wat. Rond half 11 zijn wij er, staan weer mooi dichtbij geparkeerd op de speciale parkeerplaats. Het is al lekker druk en er hangt een gezellige sfeer. Wat ziet het er weer mooi uit allemaal!

Eerst muntjes inslaan zodat iedereen kan eten en drinken. Vervolgens een koel drankje waarna  de ontdekkingstocht kan beginnen. Er is van alles te zien en te doen.

Onze dag begint met de stuntrijders op de motoren en de cross met de bijzondere uitgedoste wagens, wat een spektakel! Vooral de Titanic valt in de smaak

Het is lekker warm en zonnig en dus ook erg stoffig…..Het duurt dus niet lang voordat wij ook erg stoffig zijn en er uit zien als echte zwarte crossers!

Lunchen doen wij op de theaterweide! Daar is gelukkig schaduw. Er is voor elk wat wils van pizza en patat tot Surinaams. Daarna is het tijd om een dansje te gaan wagen in de discotent, wat een danstalent in de groep!!

Ook dit jaar hebben wij weer de nodige durfals in de groep dus de diverse attracties worden uitgeprobeerd. Wat een supermooi uitzicht vanaf grote hoogte over het hele terrein!!

Op het hoofdpodium zien wij The Kik en later Jett Rebel nog optreden.

Daarna hebben wij het zo warm van de zon dat wij eerst een ijsje eten en daarna de schaduw van de grote feest-tent opzoeken. Hier wordt weer lekker gedanst en ook wat gesjanst ;-)

Na een warme dag en veel kilometers lopen (al met al hebben wij 16 km gelopen…) is het tijd om weer richting Borne te gaan. Onderweg stoppen wij nog de Wok in Eibergen.

Hier worden wij weer hartelijk ontvangen. Wij smullen allemaal volop van al het lekkers dat de Wok ons te bieden heeft.

En dan zijn wij al weer terug in Borne! Dank allemaal voor de gezellige, warme, stoffige, swingende, crossende en feestelijke dag!