Koninklijke onderscheidingen

Dit jaar hebben we weer twee begeleiders die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen. Het zijn Johan Ensink en Hans Bouwhuis

Lees het volledige verhaal
Coronavirus

Alle reizen en dagtochten die vertrekken vanaf 15 mei 2021 vinden plaats met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Lees het volledige verhaal
Prachtig Cadeau

Univé maakt de vrijwilligers en vakantiegangers van MeeReizen blij met prachtig cadeau. MeeReizen, de organisatie die vakantiereizen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking, werd afgelopen dinsdag blij verrast door Ferdinand Sluimer van de Stichting Voor Elkaar, verbonden aan Univé. De wens om een groot tv-scherm aan te schaffen voor het geven van presentaties aan vrijwilligers en aan de vakantiegangers, was er al heel lang. “Op zo’n scherm zien de foto’s en filmpjes die onze vrijwilligers maken tijdens de vakantiereizen, er zoveel mooier uit”, vertelt Ellen Nauta, voorzitter van het bestuur van MeeReizen.

Lees het volledige verhaal
Een Jubileum en een Afscheid

17 september tijdens de jaarlijkse avond voor hoofdbegeleiding werd er een jubilaris en een vertrekkende begeleider in het zonnetje gezet.

Lees het volledige verhaal
Jubilarissen

Op de derde dinsdag van september zijn er twee van de zes hoofdbegeleiders van MeeReizen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen uit handen van Ellen Te Riele, bestuurslid van MeeReizen het felbegeerde bronzen jubileumbeeldje.

Lees het volledige verhaal