Over MeeReizen

MeeReizen biedt sinds 1966 begeleide vakanties aan voor mensen met een verstandelijke beperking. De reizen gaan naar binnen- en buitenland. Voor iedere groep is er een reis op maat.

We hebben speciale kindervakanties voor kinderen tot 18 jaar en er zijn jongerenreizen voor mensen van 18 tot ongeveer 30 jaar.

Bij de reizen met minder begeleding (14 vakantiegangers en 4 begeleiders) gaan we naar bestemmingen in Nederland maar ook naar prachtige plekken in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Er zijn ook reizen, de zogenaamde "groep in groep" reizen waar we als MeeReizen, meereizen met een excursiereis van een gerenomeerde reisorganisatie. Tevens hebben we ook diverse vliegreizen in ons programma.

Alle reizen zijn te vinden op de pagina "vakanties".

Alle vakanties worden begeleid door goed opgeleide en getrainde vrijwilligers. De opleiding bestaat uit een chauffeurstraining en een workshoppendag waarbij allerlei werkgerelateerde onderwerpen worden geoefend en behandeld. De vrijwilligers die de leiding hebben van een vakantie krijgen een speciale tweedaagse training.

Voorafgaand aan de vakantie houden wij, per reis, een kennismakingsbijeenkomst, de "pre-unie". Tijdens deze pre-unie maken de vrijwilligers en de reizigers kennis met elkaar. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze gasten.

Bij de tab "vakanties" kun je zien waar nog vrije plaatsen zijn. Heb je  een vraag over een reis dan kun je ons altijd even bellen of emailen.  Dat kan op info@mee-reizen.nl of tel. 074-2559630.

Het team van MeeReizen wenst jullie alvast een fijne vakantie.