Voorzitter Ellen Nauta

Penningmeester Ridzerd Elzinga

Waarom MeeReizen? Omdat iedereen toch graag een leuke vakantie wil! Omdat de vakantiegangers niet alleen bijzonder zijn, maar het bovenal erg gezellig is! Omdat nieuwe uitdagingen aangaan steeds weer een mooie ervaring oplevert! Omdat het gezonde verslaving is!

Sinds 1990 ben ik al verslaafd! Ik ben toevallig in aanraking gekomen met MeeReizen en er sindsdien nooit meer mee gestopt. Jarenlang met jongerenvakanties op pad geweest, de laatste jaren vaker een B-reis en vliegvakanties. Hoogtepunt was toch wel de reis naar Florida in 2008!

Sinds ik met MeeReizen in aanraking ben gekomen ben ik ook actief geworden bij het g-schaatsen en de g-voetbal (dat laatste doe ik nog steeds).

Sinds kort ben ik met vervroegd pensioen. Jarenlang was ik bij een gemeente in de buurt actief als beleidsmedewerker in het sociale domein. Die gemeente heeft mij geweldig gesteund door betaald verlof te verlenen voor het vrijwilligerswerk bij MeeReizen. Het ondersteunen van vrijwilligers zou hoog in het vaandel van iedere organisatie moeten staan. Zonder al die vrijwilligers zou ons landje er heel anders uitzien. MeeReizen mag trots zijn op de vele vrijwilligers die het rijk is!