Bestuur MeeReizen

Voorzitter Ellen Nauta

Ellen Nauta-van Moorsel is geboren in Den Haag op 29 juni 1960. Haar loopbaan begon bij de ANWB Alarmcentrale. Na uiteenlopende functies te hebben bekleed bij organisaties als Cebemo, Bilance, Cordaid en het Partijbureau CDA werd zij op 15 mei 2013 benoemd tot burgemeester van Hof van Twente. Sinds 1989 is Ellen Nauta actief voor het CDA. Van 2003 tot 2007 was zij lid van de gemeenteraad van Oegstgeest en tevens plaatsvervangend fractievoorzitter voor het CDA. Ellen Nauta is gehuwd en heeft twee kinderen. Naast voorzitter van MeeReizen is Ellen, bestuurslid van Ieder(In), beschermvrouwe van de Folkloristische Vereeniging Markelo, lid van het comité van Aanbeveling Vrienden van Lorna Wing en voorzitter van het Kinderfonds Mamas
Penningmeester Ridzerd Elzinga

Waarom MeeReizen? Omdat iedereen toch graag een leuke vakantie wil! Omdat de vakantiegangers niet alleen bijzonder zijn, maar het bovenal erg gezellig is! Omdat nieuwe uitdagingen aangaan steeds weer een mooie ervaring oplevert! Omdat het gezonde verslaving is! Sinds 1990 ben ik al verslaafd! Ik ben toevallig in aanraking gekomen met MeeReizen en er sindsdien nooit meer mee gestopt. Jarenlang met jongerenvakanties op pad geweest, de laatste jaren vaker een B-reis en vliegvakanties. Hoogtepunt was toch wel de reis naar Florida in 2008! Sinds ik met MeeReizen in aanraking ben gekomen ben ik ook actief geworden bij het g-schaatsen en de g-voetbal (dat laatste doe ik nog steeds). Sinds kort ben ik met vervroegd pensioen. Jarenlang was ik bij een gemeente in de buurt actief als beleidsmedewerker in het sociale domein. Die gemeente heeft mij geweldig gesteund door betaald verlof te verlenen voor het vrijwilligerswerk bij MeeReizen. Het ondersteunen van vrijwilligers zou hoog in het vaandel van iedere organisatie moeten staan. Zonder al die vrijwilligers zou ons landje er heel anders uitzien. MeeReizen mag trots zijn op de vele vrijwilligers die het rijk is!Secretaris Ellen te Riele

Ellen te Riele is getrouwd met John en moeder van Sem en Lynn. Kom je een autootje tegen met de naam ‘Mail-me-nu.nl voor communicatieadvies (SEO)tekst en training’, dan weet je: dat is Ellen te Riele. Ze is zelfstandig ondernemer sinds 2005. Vanuit haar woonplaats Hengevelde gaat ze mooie uitdagingen aan bij opdrachtgevers in MKB, bij overheid en zorg en welzijn. De link tussen Ellen en de sector zorg en welzijn is er al heel lang. Zo werkte ze meer dan acht jaar voor een grote werkgeversvereniging in deze sector. Onder meer ZorgSelect maakt daarvan deel uit. Ook is Ellen voorzitter toezichthoudend bestuur van Salut, dé brede welzijnsorganisatie in gemeente Hof van Twente. “Toen ik gevraagd werd voor het bestuur van MeeReizen, twijfelde ik geen moment. Ik kende de organisatie al van mooie verhalen die ik hoorde van enthousiaste vakantiegangers en hun familie in mijn directe omgeving. Inmiddels ben ik ook een paar keer mee geweest als vrijwilliger/begeleider tijdens een dagje uit. Zo bijzonder en fantastisch om te doen.”


Bestuurslid Eddie Kokhuis

Eddie Kokhuis heeft vanuit zijn werk als stagebegeleider op praktijkschool Het Diekman veel te maken gehad met leerlingen uit de doelgroep van MeeReizen. Toen hij gevraagd werd als bestuurslid was het dan ook gelijk ja. Hij vindt het prachtig dat onze deelnemers ook volwaardig op vakantie kunnen. Groot respect ook voor de bijna 500 vrijwilligers. Eddie is gepensioneerd leraar en was 30 jaar hoofdbestuurder van de Algemene Onderwijsbond. Zijn grote passie is Suriname, waar hij voor zijn werk en privé regelmatig verblijft.
Bestuurslid Jetse Eringa

Jetse Eringa is advocaat bij Damsté Advocaten / Notarissen. Hij zet zich in voor verschillende sociale doelen. Naast MeeReizen is hij actief voor de Enschede Marathon en de Enschedese Uitdaging.