GigaGfestival Pesse

GigaGfestival in Pesse d.d. 25 mei 2023Ook dit jaar gaan we weer naar het GigaGfestival in Pesse. Deze keer met 16 personen in 2 busjes. We verzamelen om 16:00 uur bij het kantoor van MeeReizen. Anouk heeft snacks besteld bij de buurtcafetaria. Na de nodige friet en snacks vertrekken we om 17:00 uur naar Pesse. We zijn er precies op tijd. Om 18:00 uur begint het. Wát een sfeer. Het terrein is volgezet met enorme feesttenten voor het driedaagse Pesse Muziekweekend en deze donderdag is alles speciaal voor ons. Als we het terrein opgaan, worden we gelijk gefotografeerd voor een prachtige groepsfoto. Ook staan we later op de film die op hun website is gezet. Geweldig. Kijk voor al even naar het zwaaiend busje bij seconde 12-13 en de groep bij seconde 21 en 22. Ja, dat zijn wij!

De Grote Tent is bomvol. Vier uur lang onafgebroken optredens. Knollenplokkers, Henk Harders, Dorette Duurkoop, René Becker, DJ Roy, Davey van der Sluis, René Karst (liever te dik) en als uitsmijter Jan Smit. Ze weten de stemming er enorm goed in te krijgen hoor. We dansen en zingen mee, waar dat maar kan. Patrick, Richard, Hidde en Anita gaan helemaal vooraan staan. VIP plaatsen dus. Die zien wij voorlopig niet meer terug hoor. Om 22:00 uur is het afgelopen. We nemen nog een laatste drankje en dan rustig aan naar de uitgang. Dat moet ook wel rustig, want een paar duizend mensen gaan naar buiten. Naar de busjes en de lange rij taxi’s. Als iedereen weer op z’n plek zit, vertrekken we weer naar Twente. Precies 24:00 uur rijden we het terrein van MeeReizen weer op. Het einde van een geweldige avond.

Met groetjes van de festivalgangers: Anita, Ben, Dania, Harrie, Hidde, José, Karin, Leanne, Marscia, Patrick, Richard, Zoltan en Anouk, Hein, Daphne en Henk


Van de site

Dit feest is voor alle mensen met een beperking en hun aanverwanten en/of begeleiding die willen genieten van een geweldige feestavond. Dit festival wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking. Het programma van de artiesten is speciaal afgestemd op de doelgroep van deze avond. Grotendeels gaat dit om Nederlandstalige muziek, waarbij de sfeer er al snel in zit.

Klik hieronder voor de foto's

Foto's 2023

Klik hieronder voor het filmpje

Filmpje