Funpop Horst, Limburg (S 4)
2018

Op vrijdag 25 mei zijn we vanuit de MeeReizen-locatie in Borne vertrokken richting Limburg. Onderweg zijn we gestopt voor een heerlijke lunch op de Posbank. Michel kreeg daar een lekke band maar na wat heen en weer gebel kwam de Welzorg met een nieuwe band. Tegen het eind van de middag waren we op ons vakantiepark in Sevenum waar we na de aardappelpannenkoeken en de spekpannenkoeken heerlijk hebben gerelaxt op het terras.

 

De volgende dag waren we om 11 uur op het festival terrein. We hebben Pater Moeskroen, Maan Lange Frans en Danny Vera gezien. Het hoogtepunt van de dag was toch wel Wolter Kroes! Deze geweldige eerste dag  hebben we afgesloten bij de pizzeria.

Zondag hebben we tussen de stortbuien genoten van Tino Martin, The Originals, Wipneus en Pim en natuurlijk de topper; Danny de Munk! We hebben lekker gegeten op het festival terrein en ‘s avonds bij de bungalow lekker buiten gezeten met een hapje en een drankje.

De laatste dag zijn we rond 11 uur uit Limburg vertrokken voor een zeer uitgebreide lunch bij Van der Valk in Arnhem. Het volgende doel was een bowlingafspraak in Rijssen maar door een enorme file hebben we dit gemist maar voor het afscheidsdiner in het Witte Hoes waren we wel op tijd.