Winter Efteling - Kaatsheuvel, Noord Brabant (D 4)
2019

Op 12 januari jl. zijn we met 21 Efteling-gangers en 6 leiding vertrokken naar de Efteling. Oké de weersvoorspellingen waren niet al te best maar met poncho’s, mutsen, dassen en warme handschoenen is het toch echt “Winterefteling”.

De heenweg verliep heel voorspoedig en om 10.20 uur waren we al in Kaatsheuvel. Eerst lekker koffie, thee en limonade met een koekje en dan het park in want die ging om 11.00 uur open.

In 3 groepjes zijn wij het park doorgegaan en hebben genoten van heel veel verschillende attracties, ook mocht natuurlijk de warme chocomel met slagroom op zo’n winterdag niet ontbreken.

Om 17.15 uur was het weer verzamelen om te vertrekken naar Pannenkoekenhuis d’n Berepot in Nieuwkuijk. In dit pannenkoekenhuis waren overal knuffelberen te zien.

We hebben hier heerlijk genoten van een pannenkoek met ijsje toe. Ook hebben wij de verjaardag van Erik gevierd, hij werd deze dag 40 en heeft de hele heen- en terugreis ook nog in een mooie versierde bus gezeten. Klokslag 21.00 uur waren we weer in Borne, moe maar voldaan. Groetjes van Petra, Anouk, Marjolein, Jarno, Patrick en Halvar.