Julianadorp aan Zee, Noord Holland (B 06)
2021

Ooghduyne Julianadorp B 06. Maandag 19 juli gaan we met 15 personen naar Bungalowpark Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Dat ligt vlak bij Den Helder. We hebben lunchpauze bij de Zeemeeuw in Muiden aan het Naardermeer. Om 2 uur zijn we bij ons verblijf voor de komende week. Bungalow 349. Na het avondeten maken we een wandeling in het park. Kijken waar je naar zee kunt. 

Dinsdag gaan we naar Alkmaar. Stadswandeling, kaartjes en souvenirs kopen. 's Avonds worden de kaartjes voor familie, vrienden en werk allemaal geschreven en gepost. Ook gaan we naar het zwembad van het park. Er is een hoge waterglijbaan, een wildwaterbaan en een bubbelbad.

Woensdag gaan we naar een Dierentuin op Landgoed Hoenderdael. Hier worden circusdieren zoals leeuwen en tijgers weer wild gemaakt. We kijken ook naar de geweldige roofvolgelshow. 's Avonds gaan we uit eten naar de Griek in Schagen.

Donderdag gaan we naar het strand bij Paal 6. Met z'n allen op handdoeken bij elkaar en natuurlijk regelmatig even de Noordzee in. Er is ook een strandrolstoel voor ons. 's Avonds gaan we in het parkzwembad. Terug in ons huis gaat de sauna aan.

Vrijdag is de Lummeldag. Iedereen kan doen wat ie wil. Een strandwandeling maken, luieren op het terras, helpen de avondmaaltijd maken, naar de Olympische Spelen op TV kijken of naar het parkzwembad gaan.

Zaterdag gaan we naar Speelpark De Swaan in Oudkarspel. We gaan een klomp beschilderen. Daarna wandelen wij het park door. Er zijn huisjes, waarin een kinderliedje wordt uitgebeeld en gezongen. Ook gaan we op de waterfietsen.

Zondag bezoeken we de Broeker Veiling. Een paar van ons kopen een rode kool of een paar preien. Een gids leidt ons rond en ook hebben we een rondvaart door het 'Rijk der Duizend Eilanden'. 

Maandag is de "we-moeten-helaas-weer-terug" dag. Voor het vertrekkersontbijt gaan wij naar Brouwnies en Downies in Alkmaar. Op de route naar Twente stoppen we nog bij De Goudreinet en Park Hoge Veluwe. Het afsluitdiner is deze keer in Oldenzaal. Bij Royal Plaza.